معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سایت دو پشته دشتروم برای بهرهبرداری در پایان اردیبهشت آماده شود. کیامرث حاجیزاده در نشست بررسی آخرین وضعیت سایت دفن زباله دوپشته دشتروم از روند طولانی شدن برخی از طرحهای عمرانی انتقاد کرد و گفت: معارضات و عدم توجه دستگاهها به پروژهها دو عامل طولانی […]
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سایت دو پشته دشتروم برای بهرهبرداری در پایان اردیبهشت آماده شود.
کیامرث حاجیزاده در نشست بررسی آخرین وضعیت سایت دفن زباله دوپشته دشتروم از روند طولانی شدن برخی از طرحهای عمرانی انتقاد کرد و گفت: معارضات و عدم توجه دستگاهها به پروژهها دو عامل طولانی شدن پروژهها است انگار مدیران دوست دارند همیشه این پروژهها باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: چندین جلسه برگزار و برای بهرهبرداری از سایت دوپشته دشتروم زمان مشخص کردیم آخرین تاریخی که تعیین کردیم روز هوای پاک در فروردین بود که باز پروژه به نتیجه نرسید.
حاجیزاده با بیان اینکه چند بار با حضور خبرنگاران برای افتتاح پل چهارم و سایت دوپشته زمان مشخص کردیم افزود: سایت دو پشته دشتروم تنها پروژه استان نیست و طرحهای بیشتر و بزرگتری هم داریم که باید بازدید کنیم اما کار ما بازدید از این پروژه شده است.
وی با بیان اینکه آخرین جلسهای است که برای سایت دوپشته برگزار میکنم، گفت: پایان اردیبهشت زمان بهرهبرداری از سایت دوپشته است اگر پروژه در این زمان به بهرهبرداری نرسد دیگر پیگیر آن نخواهم بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مدیران حوزه زیرساخت افزود: اعتبار کافی در اختیار مدیران حوزه زیرساخت وجود دارد به همین دلیل مشکل آب، برق و گاز این سایت رفع شود.
حاجیزاده بر تعامل میان مدیران تاکید و یادآور شد: آفتی که در استان وجود دارد اینکه همه پروژهها را به استانداری گره می زنیم در حالی که باید با تعامل این موارد حل شود اما متاسفانه بیشتر وقت ما صرف تعامل میان مدیران میشود.
کارخانه دفن زباله دو پشته دشت روم از طرح های مفید و بسیار ضروری است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال ساخت است و کمک بزرگی به سلامت و جمع آوری و بازیافت زباله بخش عظیمی از جمعیت استان می کند.
با توجه به ضرورت احداث این کارخانه و با توجه به اینکه مراحل ساخت این کارخانه به تورم برخورد کرده است نیاز است که دستگاه های اجرایی بخصوص ادارات زیرساختی همکاری لازم جهت احداث این کارخانه را داشته باشند تا هر چه سریعتر شاهد بهره برداری از این کارخانه باشیم.
ساخت کارخانه بازیافت به عنوان یکی از نیازهای اساسی شهر یاسوج همواره در دهه های اخیر با موانعی روبرو شده بود که با ورود دکتر حاجی زاده معاون عمرانی استاندار این موانع رفع شد.
پیشگیری از پراکنده شدن زباله ها، کاهش حجم زباله ها با بازیافت کردن و جلوگیری از نفوذ شیرابه زباله ها به آب های زیرزمینی از مزایای ایجاد کارخانه بازیافت زباله است.
روزانه ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن زباله در شهر یاسوج و حومه تولید و برای دفن به سایت دوپشته دشت روم منتقل می شود.
Friday, 3 February , 2023