این جلسه به دعوت مدیر جهاد کشاورزی و ریاست اداره تعاون روستایی شهرستان چرام انجام شد. به گزارش پایگاه خبری قلم دنا،در این جلسه قدرت ویسی ،مدیرکل اداره تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویر احمد اظهار نمود: یکی از وظایف اصلی تعاون روستایی جهت هدایت و نظارت از اتحادیه ها و تشکل های تحت […]

 

این جلسه به دعوت مدیر جهاد کشاورزی و ریاست اداره تعاون روستایی شهرستان چرام انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری قلم دنا،در این جلسه قدرت ویسی ،مدیرکل اداره تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویر احمد اظهار نمود: یکی از وظایف اصلی تعاون روستایی جهت هدایت و نظارت از اتحادیه ها و تشکل های تحت نظارت و به عنوان چتر حمایتی این است که بایستی در خدمت جامعه روستایی و کشاورزی باشد.

وی اظهار داشت:هرجایی که به کشاورزان و بهره برداران آسیبی وارد شود بایستی وارد عمل شویم و در جهت بازاریابی و باسازی تحولات کشاورزی ،اداره تعاون روستایی شهرستان چرام تلاش نماید با تعامل با جهاد کشاورزی و سایر دستگاهای وابسته شرکت ها را حمایت نماید.

مدیرکل تعاون روستایی افزود:با توجه به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری ، با همکاری سازمان جهاد کشاورزی با تعامل سازنده تمامی شرکت ها را به سمت هرچه بیشتر تولید هدایت می کنیم.

ویسی گفت: شهرستان چرام از ظرفیت بالقوه ای برخوردار است ،از پتانسیل های موجود استفاده کنیم و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در اولویت قرار گیرد .

همچنین جناب جلال محمدی دم طسوج، مسئول اداره تولیدات دامی شهرستان چرام اظهار نمود :این جلسه به منظور شکل گیری تعاونی زنبورداران شهرستان چرام صورت گرفته است.

محمدی افزود:این شهرستان دارای ۴۱۰ نفر زنبوردار بالغ بر ۳۰۰۰۰ کلنی زنبوردارد که که این صنعت بخش وسیعی از اشتغال شهرستان را به عهده دارد .

وی ادامه داد:تولید عسل سالیانه شهرستان چرام ۲۴۰ تن در سال که نیاز به بازاریابی است.

محمدی بیان کرد:هیچ صنعتی در شهرستان چرام به اندازه صنعت پرورش زنبور عسل موفق نبوده است و چنانچه بتوانیم بازاری برای فروش عسل و سایر فرآورده های آن پیدا کنیم جوان بیکاری در این شهرستان پیدا نمی شود.

در پایان جناب آقای ویسی از اداره تعاون روستایی شهرستان چرام خواست هرچه سریع تر نسبت به ساماندهی و برنامه ریزی شرکت های تعاونی روستایی این شهرستان به گونه ای که اثربخشی خوبی را در ارایه خدمات به کشاورزان و بهره برداران اقدام کنند.